Over Chaley

Chaley wordt een specialist in fournituren, kleinvak en hobby´s.

Chaley is een nieuwe webwinkel, die nu een basis assortiment heeft op het gebied van kleinvak en fournituren. Het assortiment wordt in de aankomende periode uitgebreid tot een winkel met een breed assortiment waar je je alles kan krijgen op het gebied van fournituren en naaigereedschap.

Praktische producten maar ook  producten om kleding op te leuken en dat speciale persoonlijke tintje te geven.

Chaley is ontstaan uit mijn hobby kleding maken en de tijd die ik over had. Het idee ontstond en veranderde nog wat van vorm tot we uit kwamen op Chaley en dat werd het eind resultaat. De naam Chaley is een samenstelling van de namen van mijn dochters op wie ik erg trots ben en ik wilde in het eind resultaat graag een stukje van die twee.

Mijn bedoeling is om Chaley op te bouwen tot een webwinkel met een grote assortiment aan fournituren, kleinvak & hobby’s. We beginnen met een basis en die zal ik veder uitbreiden tot een winkel met een grote keuze.  We zijn bezig om een breed assortiment samen te stellen met bekende merken zoals Gutermann en Prym, maar misschien zijn er ook minder bekende merken of merk loze artikelen. De verschillen zitten in naam, kwaliteit en dan ook in de prijs, met als eind resultaat een web winkel gespecialiseerd op het gebied van fournituren, kleinvak en hobby’s

Om tot een mooi assortiment te komen kost het wat tijd om alle producten voor u te selecteren. Als u nu speciaal opzoek bent naar een product kan u ook via het tabje contact een contact formulier openen en uw verzoek indienen. Ik neem contact met u op om te kijken of we dan afspraken kunnen maken.