Levering & verzendkosten

Geachte klant,

Hier wil ik graag simpel uitleggen wat de huisregels van Chaley zijn, betreffende de levering & verzending en bij komende kosten.
Lees dit even aandachtig door dan weet u wat u kan verwachten.

Nadat u uw bestelling betaald heeft streven wij erna om de bestelling binnen vijf werkdagen te versturen. Soms is dit niet mogelijke, omdat wij met bepaalde producten ook afhankelijke zijn van de groothandel, maar u krijgt dan zo snel mogelijk via de mail een indicatie hoe lang het duurt met opties. Wij proberen zo veel mogelijke samen te leveren als dit niet mogelijk is nemen we contact met u op via de mail en komen we samen tot een overeenstemming.

De bestellingen versturen we via post.nl.

Wij willen onze producten op een duurzame manier versturen en zo min mogelijke verpakkingsmateriaal gebruiken en we recyclen het verpakkingsmateriaal. Natuurlijke worden de producten goed verpakt zodat ze goed bij u aankomen. Kunnen de pakketjes via de brieven post doen we dat  zodat u er niet op hoeft te wachten. Pakketjes die niet door de brievenbus kunnen worden via de pakket dienst afgeleverd indien nodig  kan u  kiezen voor een ander bezorgadres.

Voor het verzend- en administratie kosten binnen Nederland rekenen wij € 3,50 per zending. Bij bestellingen binnen Nederland  boven de  € 50,00 vervallen deze verzend- en administratiekosten.

Ook verzenden we naar een aantal Europese landen zoals België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden omdat de verzendkosten veel hoger liggen vragen wij  hiervoor € 12,50. Bij bestellingen boven de € 75,–  vervallen deze verzend- en Administratiekosten.

Indien uw bestelling toch niet is wat u had verwacht had om wat voor reden dan ook, mag u de bestelling op eigen kosten binnen veertien dagen terug sturen en ontvangt u uw betaling zo snel mogelijke terug.  Wij verwacht  de producten zonder beschadigingen en in originele verpakking terug.

Indien u nog vragen heeft kan u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Reimara Koops

CHALEY
reimara.koops@chaley.nl